KOCAELİ / BAŞİSKELE - Doğantepe Ortaokulu

Ekm

17.10.2023 tarihinde saat 15:00 'da yapılması planlanan 1.Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı tarih ve saati güncellenerek 18.10.2023  saat 15.30'da  yapılacaktır.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. Yıl dönümünü öğrenci ve velilerimizin  katılımı ile düzenlenen etkinliklerle kutladık.

May

8. Sınıflarımız için sınava hazırlık kaynak kitaplarımız öğrencilerimizle buluştu.

May

27-28 Nisan 2023 tarihlerinde yapmış olduğumuz 8.Sınıf öğrencilerimizin okul tercihlerine yararlı olacak olan okul tanıtım gezilerimiz tamalanmıştır.

Mrt

Ülkemizi yasa boğan bu denli büyük bir yıkımda birlik olan yardımlarını esirgemeyen ilk günden bu yana maddi manevi desteğini esirgemeyen İlkokul ve Ortaokul velilerimize minnet ve teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Okul temelli mesleki gelişim eğitimlerimizden olan  ''Olumlu Düşünme Becerileri ''  19-22 Aralık 2022 tarihleri arasında  Okul Müdürümüz  Nuray PERK'in anlatıcılığı ve öğretmenlerimizin katılımıyla sona ermiştir.

Ara

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN CEMİL AKKAYA İLE BİRLİKTE OKUL MÜDÜRÜMÜZ NURAY PERK TARAFINDAN OKUL KAMERA SİSTEMİNİ YENİLETEN İŞ İNSANI HALİL KARGULUYA VE MADDİ MANEVİ DESTEKLERİNDEN DOLAYI DOĞANTEPE MAHALLE MUHTARIMIZ MİTHAT ÖZTÜRK' PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKTİM EDİLDİ.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN CEMİL AKKAYA ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARAYA GELEREK SOHBET ETTİ.

Ara

TRAFİK GÜVENLİĞİ