KOCAELİ / BAŞİSKELE - Doğantepe Ortaokulu

Nis

“23 Nisan, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın çocuklarına adanmış bir bayramdır. Bugün, çocukların eşitlik, adalet ve özgürlük içinde büyüdüğü bir dünya için çalışmaya ve çaba göstermeye devam etmeliyiz. Çocuk bayramımız kutlu olsun…”

Nis

19 Nisan cuma günü gerçekleştirilen Kros müsabakalarında  8/A sınıf öğrencimiz Yağmur TANRIVERDİ Yıldızlar kategorisinde ilçe şampiyonu olurken , 5/A sınıfı öğrencimiz Azra TANRIVERDİ Küçüklerde kategorisinde ilçe 3.sü olarak madalya almaya hak kazanmıştır. Okulumuzu temsil eden ve madalya alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Mrt

Ülkemizin bağımsızlığının sembollerinden olan, Mehmet Akif Ersoy'un sözlerini yazdığı, Osman Zeki Üngör tarafından bestelenen, her okuduğumuzda bizleri gururlandıran İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103.yıl dönümünü öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla kutladık

Şbt

Okulumuzun 8. sınıf öğrencisi olan Yağmur TANRIVERDİ Bursa ilinde yapılan Türkiye Atletizim Şampiyonası U16 Sırıkla atlama kategorisinde Türkiye 2. olmuştur.Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

2023/2024 Eğitim öğretim yılı 1. Dönemi okul içi etkinliklerde başarı sağlamış öğrencilerimizin ödüllendirilmesinin ardından karne töreniyle sona ermiştir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde okullarda 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında hafta boyu öğrencilerin çok yönlü gelişimine odaklanan; bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yapılması, kendilerini ifade edebilecekleri etkinliklerin gerçekleştirilmesi istenmiştir.Okulumuzda uygulayacağımız etkinlik takvimi uygulanmasının amacı öğrencilerimizin bol bol eğlenmesidir.

Ock

2024 Yılı Enerji Verimliliği Haftası 08 - 14 Ocak 2024 tarihleri arasında öğrenci öğretmen ve velilerimizin katılımlarıyla çeşitli etkinliklerle  kutlanmaktadır .

Ara

Birleşmiş Milletler 3 Aralık gününü Uluslararası Engelliler Günü olarak kabul etmiştir. Bu özel günde okulumuzda farkındalık oluşturabilmek için öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yaptık.2023/2024 eğitim öğretim yılında sloganımız olan '' Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz.''

Kas

2022/2023 yılında başlattığınız ''Okulum Senin Okulun'' projemize proje ortağımız Med Marin Tuncer Şen Fen Lisesi ile devam ediyoruz.

Kas

Başiskele Belediyesi tarafından dağıtımı yapılan 2023/2024 Eğitim Öğretetim yılı 8. sınıf LGS  hazırlık kitapları öğrencilerimizle buluştu.

Kas

Başiskele belediyesi işbirliği ile okulumuzda velilerimize yapmış olduğumuz ''Çocuklarda sağlıklı sınır belirleme eğitimi'' sona ermiştir. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

• Büyük özveri ile güzel ülkemize pırıl pırıl insanlar yetiştiren öğretmenlerimiz, siz her zaman en iyisine layıksınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Kas

100 Yıl kutlamaları kapsamında etkinliklerimiz veli ve öğrencilerimizin  katılımlarıyla coşkuyla devam ediyor.

Ekm

17.10.2023 tarihinde saat 15:00 'da yapılması planlanan 1.Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı tarih ve saati güncellenerek 18.10.2023  saat 15.30'da  yapılacaktır.